Ook u gezonder en fitter, het kan echt!

Herbalife

Herbalife is een bedrijf dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Het is in 1980 opgericht door Mark Hughes. Hij ontwikkelde met de kennis die hij had opgedaan uit de Chinese kruidenleer, samen met deskundigen van NASA, een voedingsshake en supplementen op natuurlijke basis. Later ontwikkelde hij ook een uitwendige voedingslijn in de vorm van huidverzorgingsproducten, eveneens op natuurlijke basis. De producten zijn alleen verkrijgbaar via de Onafhankelijk Herbalife Members, d.m.v. het zogenaamde Directe verkoopsysteem.

Vanwege mijn overgewicht kreeg ik van mijn huisarts het advies om af te slanken, om zo in de toekomst mijn gezondheidsrisico’s te verkleinen. Mijn buurvrouw deed al jaren Herbalife en nodigde mij uit voor een afslankclubje bij haar thuis. Zo leerde ik Herbalife kennen en raakte niet alleen de nodige kilo’s kwijt, maar werd zo enthousiast over de producten dat ik zelf ook Member ben geworden.

Nu begeleid ik mensen die net als ik een gezonde en actieve levensstijl willen hebben. Zoveel mensen zoveel wensen. Gelukkig biedt Herbalife voor bijna iedereen een persoonlijke oplossing. Of het nu om afslanken, aankomen, meer vitaliteit, gezonde ouder worden of sportprestaties verbeteren gaat. Voor bijna iedereen is er een persoonlijk programma samen te stellen. Ik begeleid mensen niet alleen met hun voeding, maar zoals u reeds heeft kunnen lezen op deze website, begeleid ik ze ook bij het verbeteren van hun levensstijl en gezond bewegen.

Bij Cloud7 (mijn Herbalife bedrijf) kunt u de volgende producten vinden:
-    Begeleiding naar een gezonde en actieve levensstijl. Individueel en in groepsverband.
-    Gratis intake gesprek.
-    Meet en weegmomenten
-    Workshopshuidverzorging
-    Workshops met betrekking tot afslanken.