Ook u gezonder en fitter, het kan echt!

Mijn verhaal

Mijn naam is Liesbet van Heel-Doedee. Op deze website probeer ik u te inspireren om gezonder en fitter te gaan leven, door te werken aan uw dromen en doelen. Om zo zowel geestelijk als lichamelijk te groeien naar een betere versie van uzelf. Door te werken aan uzelf en zo positiever in het leven te staan, zult u ook anderen inspireren hetzelfde te doen.

Geen hocus pocus maar met beide benen op de grond, ga ik met u werken aan de drie pilaren waarop uw gezondheid steunt: gezonde voeding, gezonde levensstijl en gezond bewegen.

Mijn leven heeft net als het uwe de nodige uitdagingen gekend, waardoor ik nog steeds bezig ben met de lichamelijke en geestelijke gevolgen hiervan. Ik probeer uit deze ervaringen mijn kracht en energie te halen en die te steken in het verwezenlijken van mijn dromen en doelen. Mijn leven geeft mij nog steeds de nodige uitdagingen, maar het leven houd mij niet meer tegen om vooruit te gaan. Het ontneemt mij niet meer alle kracht, maar maakt mij juist steeds sterker, omdat ik weet dat ik alles mee moet maken om te groeien naar een betere versie van mezelf. Hierdoor inspireer ik mensen in mijn omgeving om ook te kiezen voor positieve groei, hoe moeilijk en uitzichtloos het leven ook kan zijn. Je weet waar je naar toe wilt en wat je wilt bereiken. Dus vind je de juiste weg sneller terug.

Schrijfster en tuinieren in mijn hobbytuin.
Mijn hobby’s: Hobbytuin, fotograferen, sporten, wandelen, lezen en schrijven.

Uitdagingen uit mijn levensloop:
-    Gepest in mijn jeugd.
-    Moeder jong overleden aan darmkanker.
-    Overgewicht.
-    Gezin en pleeggezin.
-    Borstkanker.
-    Ex-kankerpatiënt zijn.

Levensdoel wat ik mezelf gesteld heb:
Door alles wat ik meegemaakt heb en door alles wat ik doe, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, over mezelf en over anderen. Deze kennis is nu mijn kracht om dat wat ik wil doen in mijn leven en dat wat ik wil bereiken te verwezenlijken. Ik wil mensen inspireren hetzelfde te doen en me laten inspireren door hun verhalen. Zo kan ik dat waar ik goed in ben gebruiken om een betere versie van mezelf te worden en nog belangrijker: te leren houden van mezelf zoals ik ben.

Hoe doe ik dat?
Ik geloof dat we allemaal onze talenten hebben en dat we iedereen die we in ons leven tegen komen nodig hebben om te groeien naar dat wat we bedoeld zijn om te zijn. Als we allemaal gebruik zouden maken van onze en elkaars talenten, zouden we elkaar naadloos aanvullen en al onze dromen en doelen uit zien komen.
Ik wandel graag en tijdens het wandelen kom ik in gesprek met anderen er achter wat die ander bezig houd. Het boeit mij enorm om hun dromen en doelen te ontrafelen en samen met hen dit om te zetten in een actieplan, zodat deze dromen en doelen ook werkelijkheid worden. Het geeft mij kracht om hen te zien groeien, daar groei ik dan ook weer van.

Spreekt dit alles u aan?
Bent u ook zo benieuwd wat uw dromen en doelen zijn en wat uw levensdoel is?

Kom er samen met mij achter door contact op te nemen via onderstaande email adres.

Groetjes en tot ziens,
Liesbet